"Plemię Zbuntowanych"

Tiger.. nie lubię go. Strasznie wyniosły, każdego traktuje z góry, uważa się za najlepszego i chce, żeby każdy go po d***e całował za to, że gra na 13 świecie.

Ogłoszenie

#51 15-05-2009 18:38:07

Brant81

Łucznik

4277232
Punktów :   

Re: Akcja na A-C

reggie 997 napisał:

dobra... szczerze:
moi Drodzy Przyjaciele
to ja co weekend odpieram ataki A-C , tracąc od groma nie tylko swojego bo i Waszego również deffa a z Waszej strony 0 reakcji.... to jak to jest - bardziej jesteście za nimi czy nami ? teraz gdy nieco się osłabili mogę zainteresowanym poprzesyłać raporty i zobaczyć w których ich wioskach odbudowywuje się dopiero deff.... oto łączna ilość ich strat z ostatniego weekendu:

jak widzicie sporo.... tylko co Wy z tym fantem teraz zrobicie ? nie wiem... czekam na Wasze spostrzeżenia;)

pozdrawiam

Jak możesz gadać z nami czy z nimi bo Ciebie obstawiamy a ich nie atakujemy!!!!!!
Chłopie żadnych raportów, żadnych pogadanek nie jedziesz a nasze wojo sie kończy za twoje wioski, a ty nam wyrzuty robisz????

Lepsze kontakty mam z kilkoma innymi wikingami i oni mnie namówili żebym ja i moi współbratyńcy szli wspólną drogą a JEDNOSTKE odrzucili- czyli padłbyś odrazu w imie przymierza!!!!

jesteś kulą u nogi bez nas i NIE ŻYCZE SOBIE twoich komentarzy jak nawet twoi Cię nie informuja co jest grane!!!

Od nas wara a i dostęp bym Ci sprzątnął tu ale to inny decyduje ( więc ważne kwestie i tak na priv jedziemy ) 

#52 18-05-2009 16:40:29

reggie 997

Delegat

9651655
Punktów :   

Re: Akcja na A-C

nie wiem czy dobrze zrozumiałeś moje intencje kolego....
napisałem tak w dobrej wierze, mając na uwadze fakt, że moje samotne akcje ofensywne bez Waszego udziału raczej dużej korzyści nie przyniosą, a Ty ( tak mi sie wydaje) zrozumiałeś mnie jako tego , który robi Wam wyrzuty.... nie wiem po co tak sie uniosłes od razu...

co do raportów.. zawsze piszę, że chętnym raporty podeślę... w/g mnie ma to także ważne znaczenie bo pozwala zorientować się mniej więcej kto i w których wioskach jakie ma wojska...

Lepsze kontakty mam z kilkoma innymi wikingami i oni mnie namówili żebym ja i moi współbratyńcy szli wspólną drogą a JEDNOSTKE odrzucili- czyli padłbyś odrazu w imie przymierza!!!!

sugerujesz, że ktoś z WIKINGÓW proponował, abyście wycofali swoje wojska ? ciekawe.... ?

jesteś kulą u nogi bez nas i NIE ŻYCZE SOBIE twoich komentarzy jak nawet twoi Cię nie informuja co jest grane!!!

a tu mnie najbardziej zastanowiła Twoja wypowiedź... no ale każdy ma prawo do swojego zdania i wyrażania swoich opinii...

Od nas wara a i dostęp bym Ci sprzątnął tu ale to inny decyduje

na szczęście ten "INNY" nie jest taki porywczy...

zrozum, wszystkie moje wypowiedzi mają charakter pytająco-stymulujący... nie piszę pod Waszym adresem obraźliwych rzeczy a jeśli tak bardzo bolą Twoje oczy moje posty to zrozumiem.. możesz poprosić misia o odebranie mi praw do Waszego forum... bo i po co ta "kula" ma coś tu pisać ?

dziękuję Przyjaciele za zaufanie ;DD

Stopka forum

RSS